Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι σημαίνει η χρωματιστή λωρίδα στο κάτω μέρος της οδοντόκρεμας σας; Η κρυφή της σημασία θα σας ξαφνιάσει.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι σημαίνει η χρωματιστή λωρίδα στο κάτω μέρος της οδοντόκρεμας σας; Η κρυφή της σημασία θα σας ξαφνιάσει.

Το γνωρίζατε ότι στο κάτω μέρος κάθε σωληνάριου οδοντόκρεμας υπάρχει μία χρωματιστή λωρίδα η οποία έχει μια κρυφή σημασία;Σε αυτό το άρθρο θα σας αποκαλύψουμε τι πραγματικά συμβαίνει με τα χρώματα αυτά βοηθώντας σας να κάνετε καλύτερες επιλογές στην επόμενη αγορά οδοντόκρεμας σας.

Το κάθε χρώμα έχει διαφορετική ερμηνεία για τα συστατικά που περιέχει.

Οδοντόκρεμα με πράσινη λωρίδα

Η πράσινη λωρίδα σημαίνει ότι όλα τα συστατικά της είναι φυσικά. Με τον όρο φυσικά εννοούμε ότι δεν περιέχει καθόλου συνθετικές χημικές ενώσεις η διάφορους τύπους φαρμάκων η λευκαντικών παραγόντων.

Οδοντόκρεμα με μπλε λωρίδα

Η μπλε λωρίδα υποδηλώνει ότι η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα φτιάχνεται από φυσικά υλικά σε συνδυασμό με μερικά φάρμακα. Με τον όρο φάρμακα εννοούμε κάποια λευκαντικά συστατικά η κάποιου είδους παυσίπονα.

Οδοντόκρεμα με κόκκινη λωρίδα

Η κόκκινη λωρίδα είναι ελαφρώς χειρότερη από την μπλε. Το κόκκινο χρώμα σημαίνει ότι η οδοντόκρεμα είναι ένα μείγμα φυσικών και συνθετικά παραγόμενων χημικών στοιχείων. Καλό είναι να διατηρούμε τη συγκέντρωση των συνθετικά χημικών στοιχείων στον οργανισμό μας όσο το δυνατόν χαμηλότερη.

Οδοντόκρεμα με μαύρη λωρίδα

Το μαύρο χρώμα είναι το χειρότερο από όλα. Το μαύρο σημαίνει ότι τα συστατικά της οδοντόκρεμας αποτελούνται 100% από συνθετικά χημικά στοιχεία. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θα θέλατε να καταναλώνεται καθημερινά.

Πηγή:www.culturehook.com