Το χάος με τις τοξικολογικές Ειρήνη Λαγούδη: Είχε πάρει αντικαταθλιπτικά χάπια μαζί με…

τοξικολογικές Ειρήνη Λαγούδη: Είχε πάρει αντικαταθλιπτικά χάπια μαζί με…

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές της Ειρήνης Λαγούδη;

Άλυτο μυστήριο παραμένει η αιτία θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητό της κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μαζί με αντικαταθλιπτικά χάπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 στο αίμα της βρέθηκαν ποσότητα της ουσίας ανθρακυλαιμοσφαιρίνη άνω του 60%, αλκοόλ 0,40 mg αλλά και μια τρίτη ουσία, πιθανότατα αντικαταθλιπτικά.

Η αστυνομία θεωρεί από τις μέχρι τώρα έρευνες πως πρόκειται για αυτοκτονία κάτι που αμφισβητούν οι πραγματογνώμονες της οικογένειας της 44χρονης Λαγούδη.

Το πρωί ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας ζήτησε την αρωγή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να λυθεί το μυστήριο με την ενεργοποίηση του Viber στο κινητό της 44χρονης.

«Οι τοξικολογικές εξετάσεις αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν ούτε αυτοχειρία, ούτε δολοφονία» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας – Ποια είναι η τρίτη ουσία που βρέθηκε στο αίμα της άτυχης μητέρας
Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για την Ειρήνη Λαγούδη βγήκαν και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο αίμα της 44χρονης μητέρας εντοπίστηκαν ουσίες (ανθρακυλαιμοσφαιρίνη) που δικαιολογούνται από την εισπνοή του καπνού από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο καμένο της αυτοκίνητο, αλλά και αυξημένη ποσότητα αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr στο αίμα της άτυχης μητέρας έχει βρεθεί πάνω από 60% ανθρακυλαιμοσφαιρίνη, αλκοόλ 0,40 mg αλλά και μια τρίτη ουσία, που όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό τι είναι ακριβώς. Ίσως να είναι κάποιο ηρεμιστικό, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας.

«Οι τοξικολογικές εξετάσεις αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν ούτε αυτοχειρία, ούτε δολοφονία. Δείχνουν ότι ο θάνατος προήλθε προφανώς από δηλητηρίαση του μονοξειδίου του άνθρακα και το άλλο μεγάλο ζήτημα είναι ποια είναι η τρίτη ουσία που βρέθηκε στο σώμα της και δεν μας έχουν πει πώς λέγεται» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, μιλώντας στο protothema.gr. «Τώρα είμαστε εν αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων», συνέχισε.

Εν τω μεταξύ προ ημερών νέα ερωτήματα είχαν προκύψει από την αποκάλυψη του αδερφού της άτυχης 44χρονης ότι ένα μήνα πριν το θάνατό της, κάποιος της είχε συνταγογραφήσει ψυχότροπα φάρμακα, τα οποία, ενδέχεται να έχουν παρενέργειες, όπως τάσεις αυτοκτονίας!

Ο αδερφός της είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Τατιάνα live» ότι βρήκε γραμμένα τα συγκεκριμένα φάρμακα, στον ΑΜΚΑ της Ειρήνης

Πάντως, ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας της Ειρήνης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, επεσήμανε ότι η Ειρήνη δεν πήρε ποτέ τέτοια φάρμακα και πως, όποιος της τα συνταγογράφησε, ενδεχομένως να τα «έγραψε» στον ΑΜΚΑ της, αλλά να προορίζονταν για τρίτο πρόσωπο.