Ζευγάρι αποφασίζει να Υιοθετήσει το Αγέννητο Παιδί μιας Πάμφτωχης Μητέρας. Όταν όμως την εξετάζουν οι Γιατροί, σκάει η ΒΟΜΒΑ..

Ζευγάρι αποφασίζει να Υιοθετήσει το Αγέννητο Παιδί μιας Πάμφτωχης Μητέρας. Όταν όμως την εξετάζουν οι Γιατροί, σκάει η ΒΟΜΒΑ..

Η Allison και ο Josh Lewis, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2000 στο κολέγιο. Ένα ειδύλλιο γρήγορα μετατράπηκε σε κάτι πολύ πιο σοβαρό. Σύντομα παντρεύτηκαν και επιθυμούσαν τη δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας.

Αρχικά, έλεγαν ότι θα έκαναν δύο παιδιά, όμως τελικά, κατέληξαν με τέσσερα βιολογικά παιδιά και άλλο ένα υιοθετημένο!

Όταν το ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει άλλο ένα παιδάκι, απευθύνθηκε σε μια φίλη τους δικηγόρο για βοήθεια. Η δικηγόρος τους με το όνομα Janet, είχε υπόψη της μια φτωχή έγκυο γυναίκα, που πολύ σύντομα θα γεννούσε το έκτο της παιδί. Αυτή η γυναίκα, θα ήταν πολύ δύσκολο να τα βγάλει πέρα με έξι παιδιά, οπότε αποφάσισε να το δώσει στο ζευγάρι.

Με ένα νέο υπέρηχο που έκανε η μητέρα όμως, ανακάλυψε ότι εκτός από το αγοράκι που ήξερε πως περίμενε, είχε και ένα ακόμη κοριτσάκι στη κοιλιά της. Το ζευγάρι προβληματίστηκε για λίγο, όμως τελικά αποφάσισε ότι θα τα υιοθετήσει και τα δύο. Πολύ σύντομα, έμαθαν ότι το κοριτσάκι εμφάνισε κάποια επιπλοκή και ότι αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα στη γέννα.

Ευτυχώς, τα δύο δίδυμα γεννήθηκαν χωρίς δυσκολία, και το κοριτσάκι δεν είχε κάποιο εγκεφαλικό θέμα εκτός από ένα πρόβλημα με το νωτιαίο μυελό της.

Το κοριτσάκι έπρεπε να μεταφέρεται συνεχώς στο νοσοκομείο και να παίρνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Το ζευγάρι για να βγάλει κάποια από τα έξοδα, δημιούργησε μια σελίδα από όπου κατάφερε να κερδίσει 20.000 δολάρια από γενναιόδωρους ανθρώπους.

Credit: FaithTap