Ήταν παντρεμένοι για 60 ολόκληρα χρόνια. Αυτό που της λέει στο τέλος τους, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Ήταν παντρεμένοι για 60 ολόκληρα χρόνια. Αυτό που της λέει στο τέλος τους, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Είναι και παραμένει το πιο όμορφο πράγμα που υπάρχει στη γη: μια αγάπη που κρατάει μια ζωή.

Η Floreen και ο Ed Hale είναι ένα λαμπρό παράδειγμα ότι η αιώνια αγάπη υπάρχει. Οι δυο τους πέρασαν 60 απίστευτα χρόνια μαζί και ακόμα και ο θάνατος δεν μπόρεσε να λήξει την αγάπη τους.

Αυτή είναι μια ιστορία που θα μπει στην καρδιά σας και είναι τόσο όμορφη, που μόνο η ζωή η ίδια θα μπορούσε να την είχε γράψει.

Η Floreen και ο Ed γνωρίστηκαν το 1952 σε ένα χορό και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Ed ήξερε αμέσως: ή εκείνη ή καμιά άλλη!

Και η Floreen ήταν ενθουσιασμένη όταν ο Ed της ζήτησε το χέρι της. Είπε «Ναι» αμέσως και έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν μια ζωή μαζί.

Πήραν την υπόσχεση που έδωσαν ο ένας στον άλλο κυριολεκτικά. Αυτή η υπόσχεση τους ακολουθούσε σε όλη τους τη ζωή: «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος!»

Ο 83χρονος Ed μπήκε στο νοσοκομείο λόγω νεφρικής ανεπάρκειας. Μέρες αργότερα, η Floreen έπαθε καρδιακή προσβολή κα πήγε σε ένα άλλο νοσοκομείο μακριά.

Αν και ο Ed ήταν πολύ αδύναμος για να κουνηθεί, επέμενε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο. Εκπλήρωσαν την επιθυμία τους και τελικά οι δυο τους επανασυνδέθηκαν.

Κι έτσι είναι ξαπλωμένοι χέρι χέρι μαζί. Η Floreen πρόσεξε την παρουσία του συζύγου της αμέσως. Αλλά ήταν ήδη αδύναμη και πέθανε μετά από λίγο. Το χέρι της ήταν ακόμα στο χέρι του Ed, ο οποίος άφησε την τελευταία του ανάσα μόλις 2 ώρες μετά, κλείνοντας τα μάτια του για πάντα.

Τα τελευταία του λόγια ήταν: « Floreen, δε θα σε αφήσω ποτέ μόνη. Σου υποσχέθηκα τότε ότι τίποτα στον κόσμο δε θα με κρατήσει μακριά σου. Και όταν φύγεις, θα φύγω κι εγώ μαζί σου!» Δεν είχε ιδέα πόσο δίκιο είχε…

Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο στη γη από το να σε αγαπάνε χωρίς αντάλλαγμα. Όλα τα άλλα σβήνουν μπροστά σ’ αυτό. Και όταν βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας, τίποτα δεν μπορεί να σας τον πάρει. Ούτε καν ο θάνατος.

ΠΗΓΗ: newsone