“Λύγισε” ο Δημήτρης Κοργιαλάς στο Τατιάνα Live: “Το παιδί μου λιποθυμούσε στα χέρια μου…”

“Λύγισε” ο Δημήτρης Κοργιαλάς στο Τατιάνα Live: “Το παιδί μου λιποθυμούσε στα χέρια μου…”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Τατιάνα Live, βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στη περιπέτεια υγείας που είχε ο γιος του.

Ο τραγουδιστής “άνοιξε” την καρδιά του και μίλησε στην παρουσιάστρια για τα όσα βίωσαν με την σύντροφο του, Φωτεινή Ψυχίδου, τις ημέρες που ο μικρός νοσηλεύτηκε. «Το παιδί ήταν στην απομόνωση, δεν πλησίαζε κανείς. Αυτό έγινε για 12 ημέρες. Είναι σαν να ξαναγεννήθηκε ο γιος μου.

Είναι ένα πολύ δυνατό μωρό, οι ακτινογραφίες μάλιστα που του κάνανε, ήταν κάτι πολύ βαρύ για ένα τόσο μικρό παιδί. Το χαμόγελο των γιατρών και των νοσηλευτών, ήταν για εμάς η ελπίδα ότι θα πάνε όλα καλά», ανέφερε, τονίζοντας πως ο σταφυλόκοκκος θα μπορούσε να στερήσει τη ζωή του γιου του.

Στην συνέχεια, εκμυστηρεύτηκε συγκινώντας τους πάντες: «Μετά τη δεύτερη, τρίτη μέρα που του έφυγαν οι κοκκινίλες, άρχισε να ομορφαίνει ξανά.

Εμένα με σκοτώνει ένα πράγμα. Ενώ ήταν ένα μωρό 13 μηνών, ήταν σαν να το έχεις πετάξει σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι και το έχεις κάψει όλο. Προσπαθούσε όμως να μου χαμογελάσει…. Αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω.»

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

faysbook