Όλη η αλήθεια – Ποιος είναι ο Ματέο , ο άντρας που μάγεψε τη Μενεγάκη; Ποιου “μεγάλου” είναι εγγονός;

Όλη η αλήθεια – Ποιος είναι ο Ματέο , ο άντρας που μάγεψε τη Μενεγάκη; Ποιου “μεγάλου” είναι εγγονός;

Ποιος είναι ο άνδρας που σαγήνευσε την Ελένη Μενεγάκη; Διαβάστε για τον Ματέο Παντζόπουλο…

Στις 29 Μαρτίου του 2015 έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Ο Ματέο Παντζόπουλος ήταν απλώς ένας επιτυχημένος Έλληνας επιχειρηματίας μέχρι πριν λίγα χρόνια, ο οποίος δεν αφορούσε καθόλου τα media. Και ύστερα μπήκε στη ζωή του η Ελένη Μενεγάκη.

Η πιο διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι η μητέρα του πρώτου του παιδιού και η γυναίκα η οποία ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία. Ποιος είναι όμως ο Ματέο Παντζόπουλος; Μέχρι στιγμής ξέρουμε γι’ αυτόν ότι κατάγεται από την Άνδρο και δραστηριοποιείται στο νησί, αφού διατηρεί εκεί ένα ξενοδοχείο εναλλακτικών διακοπών.

Ο επιχειρηματίας Ματέο Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και πήγε σχολείο σε ένα μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών.

Ο Ματέο Παντζόπουλος σπούδασε Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.

Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco και στην Άνδρο είναι ιδιαιτέρως αγαπητός. Καλώς δέχτηκε την κόρη του και μακάρι να είναι γερή και δυνατή!