«Έβαλα Αυτό στο Παιδί μου και Παραλίγο να το Χάσω. Προσέξτε Μην Την Πατήσετε κι Εσείς»

Η Rebecca Cannon ακολούθησε όλες τις οδηγίες που βρήκε στο αντηλιακό που αγόρασε, που την ενημέρωσαν πως το σπρέι ήταν ασφαλές για παιδιά 6 μηνών και πάνω και πως για να το βάλει στο πρόσωπό του θα έπρεπε πρώτα να το βάλει στα χέρια της και μετά να το απλώσει στο δέρμα του.

Ωστόσο, η 14 μηνών κόρη της, Kyla, έπαθε πολύ σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό της.

Σε μία ανάρτηση στο Facebook, η Cannon μοιράστηκε φωτογραφίες από τα εγκαύματα της μικρής Kyla, με μία προειδοποίηση που θέλει να δώσει σε όλους τους γονείς.

Η Kyla είναι πάλι πίσω μετά από άλλη μία επίσκεψη στο νοσοκομείο λόγω του πρηξίματος, αλλά τα πάει καλά και έχει ανέβει η διάθεσή της. Σας παρακαλώ να είστε πολύ προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε αντηλιακά με αεροζόλ!

Έχω κάνει αρκετή έρευνα αφότου γύρισα σπίτι και έχω βρει και άλλες ενοχλητικές περιπτώσεις σαν την δική μας. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουν βγάλει από τα ράφια!!…

Να είστε προσεκτικοί – το αντηλιακό ήταν το Banana Boat SPF 50 για παιδιά. Μίλησα με την εταιρεία και πέρα από αποζημίωση δεν φάνηκαν να είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν κάτι.

Η Cannon λέει πως η Kyla δεν ήταν καν στον ήλιο αλλά έπαθε εγκαύματα. Ευτυχώς όμως σταδιακά φεύγουν και η κόρη της τα πάει καλύτερα κάθε μέρα.

Πηγή popsugar.com