Έπος: Η Πιο… Ξινή Παίκτρια του Φετινού «My Style Rocks» Ξεπέρασε και τη Ραμόνα!

Έπος: Η Πιο… Ξινή Παίκτρια του Φετινού «My Style Rocks» Ξεπέρασε και τη Ραμόνα!

Την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «My Style Rocks» απολαύσαμε το απόγευμα της Δευτέρας, με τα νέα κορίτσια του σόου μόδας να αποδεικνύονται πανέτοιμα για μεγάλες ίντριγκες και… ξεκατίνιασμα μέχρι δακρύων. Βλέμματα – φωτιά, βαθμολογίες στα τάρταρα (μιας και φέτος ψηφίζουν και η μία την άλλη) και ατάκες που κανείς δεν περίμενε από την πρεμιέρα καθιστούν σαφές ότι ο νέο κύκλος θα είναι ακόμα πιο απολαυστικός.

Το καλύτερο όλων είναι το γεγονός πως οι παίκτριες έδειξαν τον χαρακτήρα τους ήδη από το πρώτο επεισόδιο με την πιο «έτοιμη για όλα» να κάνει άνω – κάτω το πλατώ μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από την παρουσίασή της.

Ο λόγος για την Έφη Αναστασοπούλου η οποία αποδείχτηκε… η πιο ξινή -με διαφορά- παίκτρια της σεζόν.

Μια χαμηλή βαθμολογία ήταν αρκετή για να την κάνει έξω φρενών, με την ίδια να κάνει συνεχώς λόγο για το επίπεδο και το status της.

«Εγώ δουλεύω σε γραφείο ευρωπαϊκών προγραμμάτων και είμαι φιλόλογος, πρέπει να είμαι σοβαρή», είπε στην προσπάθειά της να πείσει ότι και στην καθημερινότητά της ντύνεται σα να πηγαίνει να συναντήσει τον Donald και τη Melania Trump. Και μάλιστα ως σύζυγος πρωθυπουργού..

Ποια Ραμόνα; Εδώ έχουμε νέο φυντάνι!

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr