10 Κόλπα Που Θα Σας Βοηθήσουν Να Φαίνεστε Πιο Αδύνατες Σε Χρόνο Μηδέν!

10 Κόλπα Που Θα Σας Βοηθήσουν Να Φαίνεστε Πιο Αδύνατες Σε Χρόνο Μηδέν!

10 Κόλπα Που Θα Σας Βοηθήσουν Να Φαίνεστε Πιο Αδύνατες Σε Χρόνο Μηδέν!
Δεν είναι πάντα εύκολο να διατηρούμαστε σε καλή φόρμα. Υπάρχουν όμως στιγμές που χρειαζόμαστε να δείχνουμε υπέροχες και έχουμε μόνο ελάχιστα λεπτά για να το πετύχουμε αυτό.

Για αυτές τις περιστάσεις, συγκεντρώσαμε τα πιο αποτελεσματικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε τέλειες μέσα σε λίγα λεπτά.

Επιλέξτε τα σωστά παπούτσια

Για να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα και το σώμα σας πιο λεπτό, θα πρέπει να φοράτε παπούτσια που θα έχουν παρόμοιο χρώμα με αυτό του δέρματος. Έτσι το μπεζ, τα nude χρώματα, το καφέ ή το χρώμα που είναι πιο κοντά στο χρώμα των ποδιών σας θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ψηλές και πιο αδύνατες.

Αν φοράτε παντελόνι ή καλσόν, επιλέξτε παπούτσια με χρώμα παρόμοιο με αυτό που φοράτε. Αυτό το τέχνασμα λειτουργεί επειδή προσθέτει οπτικά μήκος στα πόδια σας, κάνοντάς σας να φαίνεστε μερικά εκατοστά ψηλότερη.

Είναι επίσης μια καλή ιδέα να αποφύγετε τα παπούτσια με λουριά ή με κορδόνια στον αστράγαλο αφού κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο κοντά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Ξεφορτωθείτε τα ρούχα που είναι πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα

Μην αγοράζετε ρούχα μικρότερου ή μεγαλύτερου μεγέθους. Αυτά τα ρούχα μόνο θα τονίσουν τις ατέλειές σας και θα σας προσθέσουν οπτικά κάποια κιλά. Το ντύσιμό σας πρέπει να σας ταιριάζει και θα πρέπει να τονίζει ό,τι θέλετε εσείς, ενώ ταυτόχρονα να κρύβει τις ατέλειές σας.

Πάντα να έχετε την πλάτη σας σε ευθεία


Η σωστή στάση μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να φαίνεται υπέροχη και επίσης μπορεί να κάνει τη μέση σας να φαίνεται μικρότερη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το καμπούριασμα είναι τόσο κακή συνήθεια, επειδή όχι μόνο σας κάνει να φαίνεστε πιο κοντές και πιο παχιές , αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα υγείας.

Για να το αποφύγετε αυτό, κρατήστε πάντα την πλάτη σας ίσια και κρατήστε τους γλουτούς σας λίγο σφιγμένους. Φανταστείτε ένα σχοινί που σας τραβάει από την κορυφή του κεφαλιού σας.

Μάθετε τις βασικές τεχνικές του contouring


Το contouring κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο στενό και μπορεί ακόμη και να κρύψει ένα διπλοσάγονο. Απλά πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τους πιο σκούρους και ανοιχτούς τόνους σωστά. Ο βασικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να σκουραίνετε πάντα την περιοχή που θέλετε να κρύψετε και να βάζετε πιο ανοιχτούς τόνους στην περιοχή που θέλετε να τονίσετε.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε τη σειρά εφαρμογής. Κατ’αρχάς, χρησιμοποιείτε ένα highlighter, και στη συνέχεια, εφαρμόζετε τους πιο σκούρους τόνους. Φυσικά, μην ξεχνάτε ότι οι γωνίες δεν θα πρέπει να είναι ορατές. Εφαρμόστε ανοιχτό μεικαπ με προσοχή. Για παράδειγμα, το κόκκινο κραγιόν τονίζει τη γραμμή των σαγονιών και των γνάθων.

Σκουρύνετε τον τόνο του δέρματός σας


Όσο πιο μαυρισμένο φαίνεται το δέρμα σας, τόσο λιγότερο ορατά είναι τα επιπλέον κιλά και η κυτταρίτιδα . Η καλύτερη εναλλακτική λύση σε ένα μαύρισμα είναι ένα bronzer. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες:

Πρώτα απ ‘όλα, καθαρίστε το δέρμα σας και χρησιμοποιήστε ένα scrub σώματος. Στη συνέχεια, ενυδατώστε το δέρμα σας με μια ενυδατική κρέμα.
Αν έχετε ξηρό δέρμα, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό σφουγγάρι. Ενυδατώστε το δέρμα σας αρκετές φορές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα γόνατα και τους αγκώνες σας.

Διαλέξτε το σωστό ύφασμα


Μην αγοράζετε ρούχα που είναι πολύ στενά. Αποφύγετε τις τετράγωνες γραμμές και τα ρούχα με γωνίες, καθώς εφιστούν την προσοχή μόνο σε προβληματικές περιοχές. Για να καλύψετε τυχόν ατέλειες, επιλέξτε ρούχα από λεία και εύκαμπτα υφάσματα.

Επιλέξτε τα σωστά αξεσουάρ


Τα σφιχτά φουλάρια και τα ζιβάγκο μπορούν να επιβαρύνουν τη συνολική εικόνα σας. Μπορείτε απλά να βάλετε ένα φουλάρι και να το χαλαρώσετε. Τα ντεκολτέ που είναι στρογγυλά ή σχήματος V είναι η καλύτερη επιλογή. Επίσης, αφήστε 2-3 κουμπιά ξεκούμπωτα κοντά στη ζώνη του λαιμού.

Μακριά κολιέ που δεν είναι ογκώδη και μικρά σκουλαρίκια θα τελειοποιήσουν επίσης την εικόνα σας, καθώς επιμηκύνουν το λαιμό σας και τονίζουν τη ζώνη του ντεκολτέ σας.

Μην τονίζετε τις προβληματικές περιοχές


Μερικές φορές, τα κορίτσια προσπαθούν να κρύψουν μια προβληματική περιοχή καλύπτοντάς την υπερβολικά. Αυτό στην πραγματικότητα οδηγεί στο αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι οι περιοχές αυτές καταλήγουν να προσελκύουν περισσότερη προσοχή.

Για παράδειγμα, αν δεν σας αρέσει ο τρόπος εμφάνισης των γοφών σας, μην φοράτε τζιν με μεγάλες τσέπες ή με στάμπες. Όσο λιγότερη προσοχή τραβάτε σε μια προβληματική περιοχή, τόσο καλύτερη θα είναι η συνολική σας εμφάνιση.

Συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας


Τα ογκώδη χτενίσματα μπορούν να φέρουν ανισορροπία στην εμφάνισή σας. Προτιμήστε τα κουρέματα μεσαίου μήκους ή τα καρέ. Τα κοντά κουρέματα φαίνονται ωραία όταν ο λαιμός σας είναι κρυμμένος κάτω από τα μαλλιά και τα μαλλιά που είναι κοντά στα αυτιά έχουν λίγο όγκο. Συνιστάται επίσης να αποφύγετε τα χτενίσματα που είναι λίγο πολύ «δημιουργικά».

Τα μακριά και ίσια μαλλιά συνήθως δεν ταιριάζουν. Τέτοια χτενίσματα τονίζουν τις προβληματικές περιοχές. Αν δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε τα μακριά μαλλιά σας, προσπαθήστε να προσθέσετε κάποια ένταση στα μαλλιά πάνω από τους ώμους.

Χρησιμοποιήστε κορσέ


Ο κορσές βοηθάει τις γυναίκες να φαίνονται πιο αδύνατες σε ό,τι και αν επιλέξουν να φορέσουν. Εκτός αυτού, είναι χρήσιμος όχι μόνο για τις γυναίκες με υπερβολικό βάρος, αλλά και για τις γυναίκες που θέλουν να κρύψουν την κυτταρίτιδα ή προβληματικές περιοχές στους γλουτούς και στην κοιλιακή χώρα. Αλλά μην τον φοράτε πολύ συχνά. Χρησιμοποιήστε κορσέ μόνο για ειδικές περιπτώσεις.

Πηγές: daddy-cool.gr / brightside.me

Άλλες Πηγές: depositphotos / depositphotos / depositphotos