10 Σημαντικοί Λόγοι Για Να Πίνετε Μηλόξυδο Κάθε Βράδυ – Κάνει Θαύματα!

10 Σημαντικοί Λόγοι Για Να Πίνετε Μηλόξυδο Κάθε Βράδυ – Κάνει Θαύματα!

Η κατανάλωση μηλόξυδου αραιωμένου σε νερό, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά πολλά θέματα υγείας, όπως:
1. ΔυσπεψίαΗ ανικανότητα του σώματος να αφομοιώσει σωστά τις τροφές, οδηγεί σε παλινδρόμηση οξέων, φούσκωμα, ναυτία, δυσκοιλιότητα και αϋπνία. Η κατανάλωση ενός μείγματος από 1 κ.γλ. μέλι, 1 κ.γλ. μηλόξυδο και 1 φλιτζάνι ζεστό νερό, 1/2 ώρα πριν πάτε για ύπνο, θα σας προσφέρει θαυματουργά αποτελέσματα!

2. Παχυσαρκία
Η κατανάλωση μηλόξυδου θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τη συσσώρευση λίπους και να νιώσετε κορεσμό, λόγω της περιεκτικότητάς του σε πηκτίνη. Σύμφωνα με μια έρευνα, το μηλόξυδο μπορεί να μειώσει τον αριθμό των θερμίδων που αφομοιώνει το σώμα από
τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο, όπως ζυμαρικά και ρύζι.

3. Κοιλιακό Άλγος
Προσθέστε 1 κ.γλ. μηλόξυδο σε 1 ποτήρι ζεστό νερό και πιείτε το πριν πάτε για ύπνο, για να θεραπεύσετε τους πόνους στην κοιλιακή περιοχή.

4. Υψηλό Σάκχαρο
Αυξάνει την ευαισθησία της ινσουλίνης του σώματος και μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αποτρέποντας με αυτό τον τρόπο τον διαβήτη τύπου ΙΙ. Θα πρέπει να πάρετε 2 κ.σ. μηλόξυδο το βράδυ πριν κοιμηθείτε.

5. ΠονόλαιμοςΤο μηλόξυδο έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες και καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια που προκαλούν πονόλαιμο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πάρετε 1 κ.γλ. αραιωμένο μηλόξυδο 1 ώρα πριν πάτε για ύπνο, 1 κ.γλ. 1/2 ώρα μετά και άλλο 1 κ.γλ. μόλις ξαπλώσετε. Με τον τρόπο αυτό, θα απαλλαγείτε από τον πόνο και την ταλαιπωρία πολύ σύντομα.

6. Κράμπες Στα Πόδια
Οι κράμπες στα πόδια είναι συχνά αποτέλεσμα της έλλειψης καλίου στο σώμα. Η κατανάλωση 2 κ.σ. μηλόξυδου αραιωμένου σε 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό λίγο πριν πάτε για ύπνο, θα σας βοηθήσει σημαντικά και θα αυξήσει τα επίπεδα καλίου στον οργανισμό.

7. Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση
Η παλινδρόμηση οξέος εμφανίζεται όταν η ποσότητα του στομαχικού οξέος μειώνεται και καταλήγει στον οισοφάγο σας. Το μηλόξυδο αυξάνει τα επίπεδά του, οπότε θα πρέπει να προσθέσετε 1 κ.σ. μηλόξυδο σε 1 φλιτζάνι νερό και να το πιείτε 1 ώρα πριν τον ύπνο.

8. Βουλωμένη Μύτη
Το μηλόξυδο είναι πλούσιο σε κάλιο, μαγνήσιο και βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, τα οποία διασπούν τη συσσωρευμένη βλέννα. Προσθέστε 1 κ.γλ. μηλόξυδο σε 1 φλιτζάνι νερό, ανακατέψτε το καλά και πιείτε το ακριβώς πριν ξαπλώσετε για ύπνο, για να ανακουφιστείτε γρήγορα από τη δυσκολία στην αναπνοή.

9. Άσχημη Αναπνοή
Πιείτε 1 κ.σ. μηλόξυδο ακριβώς πριν από τον ύπνο, για τη θεραπεία των συσσωρευμένων βακτηρίων στο στόμα και την εξάλειψη της κακής αναπνοής.

10. Λόξυγκας
Ανακατέψτε λίγο μηλόξυδο σε νερό και πιείτε το αμέσως, για να ενεργοποιήσετε τα νεύρα που βρίσκονται στον λαιμό και τα οποία προκαλούν τον λόξυγκα.
Πηγή: .tiphero.gr